"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Sunday, August 9, 2015

Malu .

Selama 22 tahun , 9 bulan aku hidup aku xpernah rasa malu camni .
like hell , aku rasa mcm nak tetak diri sendiri dan buang diri jauh ke lautan hindi .
😭😭😭😭😭 ok, ye. i teriakkk .
mesti dia ingt pompuan ni da gila 😑😞
aku rasa aku telah merosakkan diri sendiri dgn pengakuan tu.
dan aku rasa mcm nak buang semua akaun sosial media aku 😥😥
the end , aku sentap je sorang2 kan .
xda respon pon .
btw , aku tabik diri sendiri xsangka aku berani nk terus terang slps beberapa tahun .
mungkin ni je masa diberi unt terus terang .
nasibla .
aku xrugi apa2 , cuma malu ye amat .
okbye!!!

1 comment:

  1. heeeeeeeee... like hell i knew that long ago

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !