"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Friday, January 14, 2011

Standard Larh Kalau Terlelap dlm Kuliah

sleeping in class Pictures, Images and Photos 
zZzZzZzZZ
B: Wei aku mengantuk nie,ada x coklat apa-apa yg bley aku kunyah? kata B terhadap C

C:Xdala wei. aku dah habiskan dulu..Aku pun tengah mengantuk ni
B: Lorh?? habis kau tlong cubit tangan aku kuat-kuat bley? smbil berbisik dgn c
C: Dicubitnyer tangan c B td
B:Tiada reaksi. terus terhanguk-hanguk tidur
C:Give up mengerak c B yg mmg dh pergi jauh.agak2nyer dh sampai korea.

anime school Pictures, Images and Photos Padahal masa tu Pensyarah yg tengah mengajar adalah pensyarah yg berstatuskan singa betina.Tersangat garang.Tiada siapa yg berani buat hal dlm kelas dia akibat dri kesan yg kiteorang dpat sebelum ni bila xdpt jwb soalan dier.Kiteorang kena denda 1 kelas kena berlari 10 round di tapak perhimpunan kolej.Masa tu waktu rehat.Korang bley bayangkan x bertapa malunyer kami semua waktu tu?? Padahal kesalahan kami bukan tahap gaban pun.Cuma xdpat nak fikir dlm masa yang terdekat ni.Last2 semua sekali kena denda.Klas aku ada 106 orang.106 orang ni jadi mangsa. Muka yang xberapa nk tebal terpaksa menebalkan diri.Aku? ok jea terima hukuman ni.kwn2 aku r.. semua pakat-pakat xpuas hati.Ok apa berlari 10 round dlm kolej as denda? In positive side-Sesuatu yang baru bagi aku sbb sebelum ni aku xpernah rasa denda yang mcm ni.Dlm hidup ini aku nak rasa semua jenis keadaan yang pernah orang lain alami.aku nak rasai semua kalau bley..Malu mmg la malu tp rilex sudah.Mesti r pensyarah tu buat gitu bersebab tp in deep of my heart kata denda yg mcm ni mmg xmsuk akal bg status kiteorang pelajar IPTA.Ala perkara yg lepas biar la lps.. tp aku ingatkan itu adalah denda yang pertama yg terakhir bagi kiteorang dlm klas.rupe-rupenya x wei.. Minggu ni juga.. hari apa ya.. hari isnin hari tu rsanya..kami kena denda sekali lagi.. kena berlari di tapak yg sama sebanyak 10 round.Huhu. Dia buat lagi wei.. Giler sungguh rasa.Sebab daripada ni la semua dak-dak kelas aku sangat takut bila puan ni nak msuk mengajar.Katakan esok ada kelas dia..Mlm sebelumnya semua pakat-pakat stress baca subjek dia.hahahah.Takut punya psl.sbb Puan ni suka juga tanya soalan secara single person dlm kelas. So orng yang xnak rsa malu kalau xbley jawab pun baca larh subjek dia dgn penuh bertungkus-lumus.Huhu. Aku? aku xla stress sgt sebabkan dia.. aku stress bila byk Assignment kena siapkan pada masa yang sama dan masa yang diberi sgt singkat sehinnga xmasuk akal dek akal ni.Itu jeala. Bagi aku Puan ni bukanya puan  yang sgt menakutkan.. Dia ok jea. seronok belajar dlm kelas dia cuma dlm kelas dia semua dak-dak dlm kelas serius jea  muka masing-masing itu yg buat kelas dia jd serius tu.Huh xsuka aku. Aku suka kelas yg happening.. Buat apa nak takut dengan Pengajar kite? Sebab dia garang? Dia pernah kc denda yang sangat menyakitkn? Dia sgt tegas? Dia suka tanya dlm kelas? Dia suka panggil nama dlm list nama pelajar dlm kelas?. HAHAHA. yea x? Ini adalah diantara faktor terbaik kenapa orang tersebut takut bila masuk ke kuliah yg diajar oleh pensyarah yang berstatus mcm ni.huhu.


Nak kata disiplin aku teruk. bley tahan gak r sebab xda lagi dak-dak kelas aku yang kena tegur dan denda yg byk kali berbanding aku.Xda lagi dak-dak kelas aku yang berani buat jahat.Hahah.. Bukan nk cakap aku berani cuma style aku yang buat aku berani.Aku buat pun bkn dgn segaja ok. Baru-baru ni rasanya dlm 4 hari lps aku kena denda berdiri ats kerusi dlm kelas.Huhuhuhuhu.. Nsib baik atap kelas aku tinggi kalau x mmg sah-sah kena kepala aku.Aku risau yang tu jea bila dia suruh aku berdiri ats kerusi.Nak tahu apa sebabnya? hehe. xlain xbukan sebab aku tidur dlm kelas dia.Pensyarah yang aku ckp menakutkan itu.Ok.. Aku gelarkan dia Pensyarah K.Huhu.sebelum aku kena denda ni dia ada tegur aku sbb aku terlelap masa dia mengajar. n then aku aku terlelap lagi. terus kena denda berdiri atas kerusi bersaksikan 105 orang dak-dak kelas aku.Huhuh.Perasaan aku? ok jea. aku susah nak terasa bila kena marah dgn seseorang sbbnya teliga aku sudah tebal dari kecil sehingga besar sehingga sekrang.Pengalaman yang lps menjadikan aku yang sekarang.Aku xkisah bila aku kena marah.aku still bley ketawa terbahak-bahak padahal orang lain yang kena marah yang sma dengan aku dah maki hamun dekat pensyarah yg terbabit tp aku still bley rilex mcm biasa.Itulah aku.Aku xtakut pun kalau dia suruh aku berlari 15 round sorang-sorang sekalipun di tapak perhimpunan..Aku bley buat.

Masalah aku sekarang ialah aku suka tidur dlm kuliah.kuliah sapa pun sama jea. ko bagi la pensyarah plg garang mengajar dlm kelas aku.. aku tetap akn tertidur juga. HuHU.Tgok bertapa dasyatnyer penyakit tidur aku ni. Aku mengaku aku agak popular dlm kelas disebabkan benda ni. Diorang xpggil nama aku. diorang pgg aku as Korie-this my nickname d kolej.Apa yg aku nak buat supaya aku bley hentikan penyakit aku ni?? Korang ada idea?
sleeping in class Pictures, Images and Photos
Cita aku belum habis lagi. lps kena berdiri di ats kerusi.aku kena denda lagi dgn pensyarah K ni pada hari seterusnya.sbbnya sebab alasan yang sama. tertidur dlm kelas. Dia tegur aku 2x dah. tp kali yg ketiga tetap terjadi. aku tertidur buat kali ketiga. aku perasan dia asyik tgok aku jea bila mengajar tp aku ttp terlelap. Dia ni rasanya dah kurang sabar dengan aku so dia ambik maker pen dia baling kat aku.Dia aim kat muka aku rsanya tp xkena.huhu.kena kat meja aku.. aku yg tengah terlelap nampak bayang-bayang something yang tengah menuju ke arah aku.. bila jatuh jea kat meja aku aku terus terkejut sbb bunyi benda jatuh tu sgt kuat..huhu. serius betul. muka pensyarah k waktu tu sgt menakutkan. mcm nak telan aku jea. semua dak-dak kelas pandang aku.Aku buat muka slamber jea. Dia marah aku. Dia da ckp awak nak suruh saya denda awak berdiri atas bumbung kolej pulak ka? xcukup dengan berdiri atas kerusi.. awak ni mmg.. Unt next kelas awak kena present topik seterusnya di depan kelas. dia ckp mcm tu.. aku ingat lagi. topik Gangguan Elektrolit.huhu. aku ok jea kalau suruh presnt kt depan kelas. No hal.. aku bley jea. tp kn.. Lps dia ckp mcm tu.. sbelum 30 minit kls dia nak habis dia masuk topik.Dia mengajar topik tu sampi habis. yang aku ni pelik lear.. kta suruh aku present kat depan unt next kelas tp dia dah mengajar. Dia ni betul kea x?.. Maybe dia saja nak psyco aku kot.. dia ingat aku takut larh. huhu.Btw. mcm mana pun denda n marah dia kat aku. Aku langsung xberdendam dgn dia. aku dpat terima apa yang dia buat kat aku. Aku tahu benda ni something yang akan buat aku berubah. Dlm mata dia aku dpat rasa yang dia paham dengan aku.Aku suka pensyarah K.
Sleeping anime girl Pictures, Images and Photos

Aku akan cuba beljar jgn tidur d kelas dia.
Subjek Nursing unt SEM 2 mmg tersangat-sangat la susah. Aku kena blajar medical n surgical in nursing.Perhhhh..Giler tol. habis la otak aku gini. xpew.Ko bley jea mira!!! Fighting!



Sleeping in class Pictures, Images and Photos

1 comment:

  1. huh..
    gempak tu kalo dh besa2 pn kne denda..
    hehee
    =D

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !