"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Saturday, September 27, 2014

Art Street Georgetown Penang .


.....

Haloo , selepas aku menghitamkan kulit di Taman Negara Penang , sebelah petang , aku lepak di Art Street Penang , sebenarnya da lama plan nak datang sini tapi baru sekarang dapat jejak, well im so busy .. nak makan pun xsempat time kerja, itu pasal berat makin naik. hahah.

well , Art Street , tempat ni best , kau boleh jumpa banyak giler Art Street yg betul-betul halus dan ohsem , bukan senang nak lukis art doh , Art die nampak real ! aku dari kecik  minat dengan Art , I mean buat Art tapi satu je masalah aku , aku xpandai melukis sgt , tapi aku boley buat Art Grafitti . Aku ada belajar masa zaman aku aktif dengan belia dulu . ohsem sgt ! nanti aku tunjuk karya aku . wait haa ..

Aku kejar masa ni , so xboleh nak taip panjang -panjang dalam entri ni ..korang layan jeala gambar eh !.Waktu ni penat giler , dah xtahu nak buat muka mcm mana  . celaka ! nampak peluh aku . keke .best kan?
hehe ,meh la terjah Penang ! :) aku boleh jadi Tourist Guide korang . haha .

lepas ni nak pergi Art Street dekat shah alam!

 Bye !

No comments:

Post a Comment

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !