"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Monday, December 8, 2014

The Wedding of Ifwat & Izyan


22.11.2014
Izyan & Ifwat

Bandar Jengka , Pahang


Hi, Ini adalah wedding my bestie sis Izyan Ayuni @ kak yan sahabat satu kolej di KKAS dulu, 3 tahun yg lepas aku pernah berjanji nak jadi photographer masa wedding dia dan alhamdullilah janji aku tercapai . bole tahan amanah juga aku ni ;) . Sanggup datang dari Ampang ke Jengka demi nak raikan dua mempelai ini .

Izyan : bukan lagi bini popeye
Ifwat : bukan lagi Kasyah dlm Lagenda budak setan

“You’ll always remember this day. Hope it’s even more beautiful and perfect than you’ve been dreaming, and hope it’s just the start of a lifetime that just gets better and better.” .


Love is a moment that lasts forever.
"Selamat pengantin baru"

"Moga berbahagia hingga ke akhir hayat"
 
"Jagalah dirimu dan diri pasanganmu sebaiknya"



"Bukan main sengih laki hang ni


























 "Syg u dengar betul-betul , jgn fokus dekat butang I jer"
 “Seeing you two make promises and step forward into the future is so inspiring and wonderful.”
 

 Now that your married life has begun, it’s time to get down to the important things… Always take the trash out in time… put the toothpaste cap back on… and remember, there’s no such thing as a “floordrobe”.




"I dah lama nak kiss U syg . hehe"

 "Syg , mai i tengok makeup u tebal ke x"
“I just know life has even more wonderful things in store than the happiness you share today. May every day be beautiful and happy for you as a couple.”




"Kita kat mana .. kita kat mana "

 "Secocok bak kan pinang dibelah dua"

"Wanginya"

"Apa ampa dok buat ni? explainn"
“This is how ‘forever’ begins…with you looking into each other’s eyes and saying ‘I do’ with all your hearts. Love you so much for letting me be here to see it.”




Wishing you many more days as happy as this one, many more occasions for celebration, and a lifetime of love and laughter.




"Syg , I memang nakal , Uooll jgn marah"
“If ever two people deserved a sweet, meaningful, joyful wedding day, it’s the two of you.



"Moga dapat baby yang gebu-gebu dan comel-comel"


"Sampai bila kita nak senyum mcm ni?"
“You two were meant to be. Congratulations to each of you on finding someone so special to lean on, laugh with and love always.”

 "Berbulan madu di mana nanti?"

"Dah bunting habaq kat aku na"

"Good luck malam pengantin"

"Jangan kantoi tengah jalan sudah"
“What a beautiful couple you make. Wishing you a life together that’s just as beautiful.”


"So sweet , dah bole peluk peluk"


 "Syg , I akui , bulu mata U lagi seksi dari bulu mata Che Taa"
Wishing you the joy and happiness that marriage brings, remember to kiss every night before bed . hehe


Remember the love you feel today. Look back on it daily and measure how much it’s grown




"Kita comel "

"Tangan aku pun nak kahwin jugak !"
To love and be loved Is the pinnacle of happiness and riches. May you never lose sight of this precious treasure in all your days together.

Love is the most important thing in the world, but football is pretty good too . hehe

 "Nak tunjuk lesung pipit dialah tue , herher"
To be happy with a man you must understand him a lot and love him a little. To be happy with a woman you must love her a lot and not try to understand her at all.

"PohKong ke Habib??"


Marriage is not a noun it's a verb.It isn't something you get.
It's something you do. It's the way you love your partner every day
"ALAMAK , ada lagi dua butir jerawat, cepat ambushh!"

"Tengok bulu mata I , Kalah Che Taa , kau ada?"

"Adoii , xsabaqnya nak sanding dengan laki kite"

"Aku bukan Annabelle"
"Aku terlalu comel untuk kjadi Annabelle .\"



"Bini aku da datang , syg .. "

"To find someone who will love you for no reason, and to shower that person with reasons, that is the ultimate happiness." -Robert Brault


"All, everything that I understand, I understand only because I love." -Leo Tolstoy's War and Peace


"Pandai Budak ni cari publisiti masa wedding aku"

"I Yakin dengan gigi I , Sebab I baru guna produk Fazura"

"Syg , Finally .."

"Bila aku boleh makan ni ?"


"Sudahla tu syg , I dah xtahan panas da ni "

"Syg , Cepat kata cheers"

"Aku , Kau dan dia jer yang faham"

"Syg u tgh makan pon comel , Ini yg buat I xsabar .."
May your lives be a great adventure. May your battles be fought together, side by side and let there be joy and abundance.



May you always feel as close as you do this day. May your lives be graced with good health. May you always find happiness in your home, and may it be a refuge from the storms of life. May your love grow ever stronger as you share your lives together, and may your future be even more wonderful than you dreamed possible





A wedding is a start of togetherness… of walks in the rain, basking in the sunshine, shared meals, caring for one another and sensing the love that a marriage carries.


"Victoria Secret body mist , Lps ni I xyah kerap mandi "





“Congratulations on your marriage and best wishes always!”
 My greatest wish for the two of you is that through the years your love for each other will so deepen and grow, that years from now, you will look back on this day, your wedding day, as the day you loved each other the least.
#Shoot ampa memang fun , sebab ampa sweet dan happy go lucky jek !
#Aku bergurau --> (tulisan pink) , harap xmakan dalam .


Next , Outdoor Photoshoot !
Coming Soon


1 comment:

  1. heee tgk gmbr org kawen, terasa nak kawen lg je...

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !