"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Tuesday, May 8, 2012

Bila test medical dan surgical habis.


Assalamualaikum


mampus aku kalau mak aku tahu yg aku tgh blogging time minggu exam


Yea! 
minggu ni adalah minggu peperiksaan akhir semester bagi semua pelatih jururawat kkm seluruh malaysia


semester aku ada 5 subjek.  paper akhir pada hari jumaat ni.
sehari 1 subjek. starting exam adalah subjek medical (semalam) dan tadi baru habis test surgical.
mana-mana semester 2 subjek ni yg boleh dikatakan killer subjek. aku dah lepas dua subjek ni jadi rasa lega sikit. dah habis aku muntah keluar balik apa yg aku studi pasal medical dan surgical doh.

fact : aku studi hanya untuk exam sahaja. 

lega sangat dah sampai dah malas nak study subjek lain.. bangang kan! 
grr.. kawan2x aku semua dok pulun double stress study subjek exam esok pagi tapi aku?
huh.. malaslaaa



Malas..



buka fb.. usha blogger2x hensem dan minah2 cantik. 
persamaan : mesti diorang dpt 'like' yg abnormal (byk) lebih banyak dari org xcantik dan xhensem dlm fb.
aku pelik betul .. ramai betul kaki like xbergaji dlm fb.
janji ko cantik dan hensem mesti ada yg like kan.
hoho.. untunglah.
like ler banyak2 eh.. 


bagi aku dekat fb semua fake jea. 
chatting xbest kea?
oh! shittt aku plg benci ruangan chat dlm fb.

...

sekarang dah anti-social
xpyh add fb aku sebab aku  mmg xkan tegur
kecuali klu kau tegur aku dulu.
tp jaranglah org tegur dlm fb aku
maybe sbb aku x setembam adele dan xhot mcm JB kot.
huhu..
ok#


baguslah. tenang hidup. xpyh buka fb hari2 unt reply mesej peminat.
oh.. amannya hidup.



Berdiam lebih baik dari bercakap
sebab?
nanti org tangkap cintan pulak dgr suara merdu aku ni.
kan dah kacau hidup.
ok# statement plg bodoH!


eh.
bila masa kt fb org boleh dengar kita bercakap?
sekali lagi -bodoh-


ok. aku gurau bhaii!.


tengah bosan ni.. so buatlah kerja mengedit gambar ala-ala budak pra sekolah . u-u



sambil layan lagu ni...




 






#Malam ni tidur lambat lagi.. omaigod

1 comment:

  1. wahh
    da abis exmm
    seronkknyeeee :D

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !