"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Tuesday, March 6, 2012

Segmen : Ben Ashaari ajak korang kritik blog aku

BEN ASHAARI 
 
Sementara tunggu Vanilla Coklat malam ni, better aku join segmen dari big bro Ben Ashaari
 
 
Salam kenal unt anda yg sedang membaca entri ini dan persilakan unt kritik blog ini bagi menyahut cabaran segmen bro ben ni .


 I'll critic ur blog back k.Insyaallah. 


#mesti ramai yg kritik psl autoplay lagu yg aku pasang dlm blog ni. compermlah!*
lagu yg dipasang adalah dari  Bigbang: Blue

13 comments:

  1. As salam...

    singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

    Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

    jemputlah singgah ke blog saya ...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  2. salam . dr segmen abg ben jugak .

    nice blog . ban=ckground belkang tu cantik n header gerak2 tu unik sgt ...
    nak jugak satu .. kah9

    jom kritik blog saya :

    http://izzahdejavu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama

    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  4. header lawa arr..comell..kalau shoutbox tuh tukar yang terkini punya lagi senang orang nak tinggalkan jejak..btw..simple but nice..OHSEMM!!! kepp on writting..

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. balas kunjungan dan follow sekali, thanks kritik blog sy ^^

    ReplyDelete
  6. hye..dari segmen abg ben..
    kalau sudi kritik blik blog dya ye..:D
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    lawa lah header..

    ReplyDelete
  7. Hi !

    Dari segmen Bro Ben.

    Lambat sikit nak loading. Maybe sbb penggunaan background bergambar.

    Maybe tak perlu Mr.Google sbb org yg dtg melwat dgn mudah boleh bukak new tab and search google.

    Lagu juga..adeyy~ btl kate lu bro.. Tanjat memonnn!ngee~

    that's all. All are from my opinion.

    Let's visit me and give yours :) TQ

    http://linloveafat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. singgah ,, dari segmen abg BEN ..
    simple ,, kemas & teratur ...
    suka dgn header tu ,, smart sgt ...
    jemput singgah ke blog sy ....
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. Salam~ thanks sbb singgah ke blog Zam td ;)

    1st time masuk td, tetibe ade satu mood yg best.. mungkin sbb background tu kot.. Flash header pun menarik, buat sendiri?

    ReplyDelete
  10. dtg dr segmen abg ben,
    blog awak..shida se ok je kemas :)

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. simple tapi menarik

    jom singgah kritik blog CA

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  12. thanks sebab komen blog fisha. blg awk ni simple and fisha suke background awk. follow sini. hehe

    ReplyDelete
  13. blog ok.. kemas walaupun background bnyk gmbr tecik.. sy dh follow. kritik blog sy pulak tau2,, http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !