"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Saturday, November 19, 2011

Bila Gadis Tomboi Youtube Berceloteh !


Hye peeps! dah lewat pagi dah ni.. aku xdapat tidur doh.. so apa lagi.. aku rasa mcm nak menaip so inilah hasilnya.. xtvt aku tadi adalah layan video youtuber dari Malaysia --->Kyopropaganda ! best siok.. aku nak promot kat korang... best gilak ! sampai aku rasa mcm.. nak cakap dekat team diorang eh! boleh x kalau aku join group korang? kyopropaganda.! 


Aku ni dah mcm Stalker dia jea ;p



Ok! cukup.. There something yang lagi menarik aku nak tunjuk kat korang.. sesuatu yang menarik dan aku rasa ramai blogger yang masih xkenal dengan minah youtuber ni.. aku jumpa video dia masa aku layan video kyopropaganda dekat youtube !.. pish# Her name is Tengku Fatin Fadzil if aku xsilap n nickname dia something like ftnfdzl's or fatin.. Video dia sempoi gilak.. sampai aku pun nak jadi separuh gilak bila tengok.. haish xdalah smpai gitu.. Erm nak cakap yang video minah ni best.. minah ni gaya dia mcm kasar like tomboi sikit.. sebab tu aku letak tajuk gitu# Fatin.. klu ko marah aku kata ko tomboi aku xnak mintx maaf yoo.. sebab aku tahu ko xkisah right?.. u know urself well than me.. so if i talk crap.. just let me.. People will judge u sendiri.. ;p

Aku suka semua  video ko.. 1st video yang aku tengok adalah video neh --> ada dara, lu kolot #






1st bila aku dengar , tengok video ko yang ni.. aku rasa 'Oh! yerk! wth she talking bout.. something like annoying jea.. grrr.. ini lelaki ke perempuan.. yeah! itu pandangan pertama aku kat ko.. n then.. after aku habiskan tengok video ko yang ni aku rasa tertarik nak tengok video ko yang lain.. so aku layan video ko yang lain.. n lepas tuh baru aku rasa 'Eh! minah ni menarik jugek!! she talking bout cerita menarik yang dia lalui.. juz like blogger yang submit entri mengenai diari hidup  dalam blog dia.. mcm tue ah.. tapi dia ni versi video.. ok.. pahe dok?.. kalo mu xpahe mu sengap.. toksei bikin muka koya gitu ;D


Minah ni kalau bercakap memang semangat gilerr.. sebab dia bercerita dengan penuh perasaan dan bagi aku cara dia ni memang kena r dengan gaya aku.. that y aku suka video dia.. so fatin.. if u read this.. let be friend yo!.. teruskan buat video k.. kalau ada stalker kea yg kacau ko.. ko cakap kat aku.. nanti aku panggil geng2 KL hamster untuk backup ko.. kekekeh.. weys.. aku gurau jea.. ;D.. 


# dia xcantik.. dia xhensem.. dia special dengan cara dia sendir# bhai! ko kena bayar aku ni.. aku puji ko kot! 



 ~ korie

2 comments:

  1. pernah gak tgok video yg tentang dara tu..

    macam kerek jer minah nie.haha sory to say, pd pandangan n mata akk la..

    tp hormat cara dia,setiap org ada cara utk ekspresikan kemarahan..:)

    akk lebih prefer vlog yg ada unsur nasihat n ada unsur humor..hoho

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !