"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Saturday, November 19, 2011

Tengah Mencari Headphone Kdrama Ini !!


Mornink !!
aku bangun jea dari tidur terus aku teringatkan headphone yang  dipakai Gil Ra Im (heroin) dalam drama korea secret garden tuh# oish! sebenarny dah lama aku carik headphone yg ada rupe mcm headphone gil ra im.. s.e.d.i.h nya bila xda! dan masa tu memang aku perlukan headphone sangat jadi aku pun beli headphone yg bawah ni---> sebijik tapi yang aku beli bukan jenama nie ark!.. aku beli yang dijual dekat city plaza (underground) harga.. standard kawasan tuh arh.. aku beli yg mcm ni sebab headphone nie ada rupa mcm gil ra im punya headphone so tanpa banyak berfikir bila aku nampak jea headphone ni aku terus beli !

Nie headphone yang aku beli...


Sebenarnya aku nak yang mcm ni----->
Secret Garden

Posted Image

Gil Ra Im used Zumreed ZHP 013 Headphones:



Posted Image

Dah banyak kedai kpop online yang aku terjah dekat facebuk tuh tapi xda jugak headphone mcm gil ra im .. so korang tahu x mana aku boleh dapat headphone neh ? kalau tahu text2 la aku dekat blog or fb aku yea..  aku nak cari yang biasa/local  jea..  sebab tu aku xnak beli product under yesasia.com neh.. it will be very expensive ! so aku xnak membazir just for one headphone.. kalau beli barang yang xberapa berfaedah mcm ni beli yang local sudah la.. tiruan punya.. asal ada rupa mcm yang diguna oleh artis korea cukup ah! tuh yang penting tuh! *wahakk*  bukan apa.. kalau xda pengguna barang ciplak mcm mana ekonomi orang yg jual tu nak jalan? dia pun ada anak bini yang kena tanggung.. so pelanggan mcm aku banyak membantu right?



#untuk pengetahuan korang.. headphone yang aku beli kononya ada rupa mcm headphone gil ra im tuh dah patah.. xsampai seminggu aku beli dah patah.. xguna betul!#  patah sebab aku ni ganaz sikit.. sensitif dengan barang lembik.. so patah la dia.. ;p



Inform aku kalau korang jumpa kedai kpop online yang jual headphone sebijik mcm headphone Gil Ra Im dalan drama Secret Garden




Hum, baru teringat something.. aku ada beli rantai korean drama--> Dream High.. korang dah tengok kea drama tuh? kalau dah tengok comperm kenal rantai ni..

Nielah Dream High Necklace.. aku beli sebijik mcm nie.. nanti nak pakai masa farewell kolej.. wah! xsabar kot.. best3! aku beli online kpop shop dekat fesbuk!.. harga dia .. harga student mampu beli..  korang xberminat?


Oh yeah.. aku memang pengemar cerita korea.. segalanya tentang korea aku suka... termasuk kpop,kdrama, tv show.. so benda yang mcm nie pun aku senang terpengaruh.. * erm3! setiap orang ada minat masing-masing kan.. so ini minat aku.. benda ni yg dapat buat aku hepi so y not aku layan jea.. kan.. bukan senang nak puaskan diri sendiri.. so dah ada kesempatan.. beli jeala ;D


Best bukan?

6 comments:

  1. pelik akk tgok budak2 skang minat sgt kpop..smp barang2 semua pun nakikut ternd drama n filem korea.haha.

    soh buat cara tradisional utk muka cantik macam pelakon korea tu tak mau pulak..hahaha..

    ReplyDelete
  2. @Puan Kutu HAHahaha.. xdalah gilak sgt. yg tue jea ;D

    ReplyDelete
  3. @Mohamad Saufi bin Othman
    BKI DEKAT sini

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=211464868892142&set=a.211464825558813.51369.148554341849862&type=1

    tp skrang dah closed~

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !