"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Saturday, December 15, 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza



Assalamualaikum warga blogger semua ;D
Moga entri dibaca oleh anda-anda yang kelapangan di kala cuti sem dan [sekolah].



Sebenarnya dah lama aku xjoin segmen, sangat2x lama , Y?. Sebab aku dah puas join segmen  pada zaman sebelum qhalif (anak Mr.Ben Ashaari)  dilahirkan. sekarang Mr.Ben dah busy nak jaga qhalif so dah xda segmen dari dia.lepas dari tu dah xda minat nak join segmen bagai neh tapi segalanya berubah bila aku dapat tahu kak leeza yang buat segmen untuk kali pertama di blognya  ;) . aku rasa aku patut dan harus masuk untuk support segmen kak leeza . Segmen ni sangat mudah dan tidak perlu tenaga yg banyak so memang rugilah kalau blogger lain xjoin.




Menang ke x itu belakang kira. yang aku tahu aku nak masuk segmen ni .

Nak tahu rahsia kak leeza?

baca sampai bawah



nak join jugak? klik ni





dia sgt sporting ;D

 

15 comments:

  1. Terbaik daripada KORIE... Yeahh gitar girl... tabik spring sbb pandai main gitar... pandai main gitar kan? (leeza tgk ada gambar)..
    amacam dgn bsn????
    apa org bsn ckp?

    ReplyDelete
  2. terjah korie dr segmen leeza ^_^. sudikan singgah blog huda yea

    http://hudamj.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  3. hehe, psl kad atm tu dah settle kak, nt kita buat entri penuh psl tu yea ;) . thank byk2 sbb ambik berat.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum.. ^_^. datang ke sini jemput ke teratak buruk saya..

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama..singgah sini n follow.. :)

    http://norofficial.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  6. hai , salam perkenalan..join contest yg sama..jemputlah singgah..

    http://twentydotnine.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  7. salam dgn rendah diri
    slam terjah dan follow
    dri segmen sme

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  8. Lyeen dtg sini hantar cupcakes. HAHA. Selamat berkenalan...kita naik flight yg sama guna boarding pass dr kak leeza..ahaks..hehhe:D

    http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama juga ;) datang mlawat :D

    ReplyDelete
  10. salam.. kita dari segmen yang sama,..dtg follow sini.. jemput singgah blog ecah pula.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    dan ecah nak jemput korang join segmen 1st ecah juga.. jom share ur memori.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  11. Salam. Terjah sini dari segmen yang sama:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  12. http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html
    salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  13. http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !