"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Sunday, December 9, 2012

Perlukan pertolongan , dah xboleh upload gambar dalam blogAssalamualaikum ,korang , dah seminggu sebenarnya aku dah xupdate blog ni . yeah sebenarnya minggu ni minggu yang teramat busy buat aku dan kekawan sem 5 di kolej dan sekarang we all semua dah free. xkisah lah tu .


yang paling aku kisah sekarang, tetiba 2,3 hari lepas aku nak upload gambar dalam blog xboleh . dia kuar kata arahan mcm kat atas tu . dah gambar yg atas ni adalah gambar terakhir yang aku boleh upload . cmne? cmne aku nak update blog aku lepas ni kalau dah xboleh upload gambar? arhhh.. stressssss!!!!!!!!! lama aku fikir pasal ni. sampai tidur pun jadi xsedap . kenapa? kenapa? dan kenapa? aku ada banyak gambar yang nak diupdate dalam blog tapi terbantut disebabkan masalah ni..


Dia cakap , quota aku dah habis. ehh?. sejak bila blog ni ada quota limitation? aku xpernah tahu pun. blogger lain xpernah bising pun pasal ni.. xfaham laa.. sakit hati sangat ni. n kalau aku nak upgrade quota blog ni aku kena bayar setiap bulan.. bhaii! org lain guna free xkan aku kena bayar? arhhSomebody please give any ideas to me please...... Aku dah desperate sgt nak update gambar terbaru dalam entri .

 


2 comments:

  1. awk.. taip jer kat google.. dh ramai blogger buat tutorial penyelesaian ni. lbh kurang kita ken abuat gmail baharu......

    ReplyDelete
  2. entri ni penyelesaiannya:

    http://qaseyhoney.blogspot.com/2012/09/tutorial-bila-picasa-album-penuh.html

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !