"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Thursday, July 7, 2011

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?



Jom riuhkan lagi edisi kritik ini.. SiNi .. 
Salam geng!.Ok belog korie merupakan sebuah blog yang indie. persendirian.
So bagi memeriahkan lagi segmen ni jom la kritik blog ni.. Opps! tapi korang kena join dulu yea segmen ini.. baru ada kelayakkan untuk kritik belog korie di segmen ini.. Btw.. kalau yang xjoin segmen nak jugak kritik just silakan.. ok jea.

Hurm korang kritik jea.. tak payah bertapis-tapis..kritik mau kaw kaw punya baru syok! oke



 Ini Apa Yang Korie Layan.. Sama x?


 SUPER JUNIOR


KDRAMA


SHOWDOWN 


ELECOLDXHOT


BLOGGING


INDIE MUSIC


PROGRAMMING


GOSSIP


LIFESTYLE


JOZAN & SEPAH


HACKER


GENG SAHABAT BLOGGER


WRITTING



TIDUR DALAM KULIAH


JUVANA TV3


NORA ELENA



NURSING



32 comments:

  1. nice header,,blog pon cantik,,tapi agak terang dan menyilaukan..

    http://lalat-pening.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  2. simple blog..:)
    http://ary-anwari.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  3. blog nice..header unik..suke putih:)
    thumbsup!

    http://myhatiku.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

    ReplyDelete
  4. blog yg senang loading!

    :))

    http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

    ReplyDelete
  5. nice blog :) keep it up and happy blogging :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  6. yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! blog dah smart, btw senang loading..happy blogging! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    ReplyDelete
  7. blog simple n cantik..

    http://pinkexia.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  8. nice blog n simple .
    header yg unik .

    kritik kat sini plak yea :)

    http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  9. akak tak join, jadi takleh komen eh? huhuhuhu

    ReplyDelete
  10. blog korie mmg style :)

    nice blog..
    epy blogging :)

    salam kenal dari ninie (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  11. header canggeh... :p

    bahasa lak, leh kurangkan guna singkatan...(dah nampak ok ni...)

    untuk home, ce tambah sikit post...letak dua post ke...nanti tak yah tekan older post banyak sangat.. ;)

    Kamu, Kasi Kritik Blog Saya Sikit, Boleh? | Sunah Suka Sakura dot com

    ReplyDelete
  12. header style siaaaa...

    teroskan berbelog!

    ko mmg suke warne terang ea?

    hehe..

    thx komen belog aku!

    ReplyDelete
  13. suke header tu :)
    nice blog.

    http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  14. sangat cantik header tu..simple & laju!
    thanks :)

    ReplyDelete
  15. kenape lah jumpe header yg kiut2 and cantek..haish..tak bleh jadi nie..^^,

    http://akukanila.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  16. huhu..lambat ckit nk gerak dlm ni..

    tp blog nice..

    jom kritik balik..

    http://evalovevo.blogspot.com/2011/07/bro-kasii-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  17. header unik sangat! luv it

    http://iedaurora.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    ReplyDelete
  18. kat ruang komen cam pening nak cari.. cuz bersambung dgn banyak widget lain,..: X

    Salam satu blogger ! :P

    http://engkusofea.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  19. blog ringkas..best!!

    http://www.mohdkhairi.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  20. aku suka header ko weh! smart gila kot. minat k-pop rupanya..

    jom terjah n follow sini :)

    http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

    ReplyDelete
  21. tengs dtg kritik blog ayu..xtau nk kritik ape kt blog u,nway sya lyan nursing suju kdrama blogging

    http://ayuitukamu.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  22. haaa... datang nak kritik ni... heee~

    loading laju je blog ni... tak banyak sangat widget... hee~

    font macam besar sangat... kecilkan sikit... boleh... hehe~ ^_^

    btw.. happy blogging.. =D

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  23. semua dah ok...

    header kau cun

    ReplyDelete
  24. balas kunjungan. terima kasih sebab sudi singgah ke blog akak dan komen.

    So far overall...nice blog you have kiut dan senang nak load. Simple macam orang dia jugak kot..hehehhe

    salam kenal dan follow.

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  25. Nice blog. Tapi header n backgroung loading lmbt sgt. but still okeh~

    ReplyDelete
  26. gempak header! tapi tukar tulisan leh? to trebuchet ker. lg senang dan jelas :)

    ReplyDelete
  27. hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

    well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

    have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

    ReplyDelete
  28. Salam tuan rumah..dtg menziarah..;D

    Masuk2 jek dah nampak header yang menyerlah dan besar hihi menarik sungguh..:D..care penyusunan widget pun okay..:D.. tulisan pun sesuai..hihi..teruskan menceriakan industry blog ini okay..:D

    http://cphidayah.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  29. Wahhh, header smart giler. Buat sendiri ke??

    Dtg kritik blog saya jugak tau. Oh, ye. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

    ReplyDelete
  30. ohoiiiiiiii tuan tanah. ainon dtg jenguk cni. header tuh lawa, tp lmbt cket loading. follow cni. jom jenguk cni

    http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  31. Blogwalking dipagi hari...
    selamat pagi :)

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !