" Tak kahwin awal bukannya boleh bawa mati pun , belalah kucing , Dunia ni suka buat kecoh dengan benda bodoh lagi shit'. layan je jiwa ni sebab muda itu nikmat hidup paling mental, hargailah .

Sunday, July 10, 2011

Macam Mana Wanita Boleh Mengandung ?

Entri ini mengandungi Autoplay music
Salam, hari ni dunia blogger kecoh pasal Iframe yang menipu trafik bloggers lain.. grrr.. korang terkena x?.. aku dah check html blog aku. Alhamdullilah blog aku oke jea.. klik link di bawah k.. aku malas nak buat review.. kekeke^^


  • Ok.. sekarang aku nak cerita hal aku plak.. tadi kat kuliah belajar pasal pregnancy.. semuala yang berkaitan dengan pregnancy.. dari A-S..Macam mana bley pregnant sampai ke beranak...dlm dan luar..  Banyak lagi topik xhabis lagi.. baru beginning what.. haha.. topik ni memang paling aku nantikan.. grr.. aku xbley bayangkan kalau kelas aku ada male nurse.. grrr. mesti dak-dak lelaki ni kecoh habis.. dan maybe mungkin dah naik Stxx* haha.. wut da?.. Dan nampak sangat keexcitedkan aku bila belajar topik ni.. sebab ini kali pertama kelas kuliah yang aku xtidur.. khusyuk mak aii.. hahaha.. habis aku kena perli nan kwn-kwn aku tadi.. 'Haih! korie xtidur plak kau yea??.. bulat jea mata.. khusyuk bebenor kau layan slide gambar kt depan'..  haha.. Ek eleh.. sama jea dengan korang.. sapa yg xsegar kalau belajar topik ni kan?.. kan? hahaha.. normal what.. 

  • Grrr.. layan habis.. tapi takut plak aku bila nak masuk labour room nanti. tengok ibu mengandung beranak secara real.. nanti dah xlama nak praktikal ni.. pertengahan bulan lapan aku praktikal.. sebab aku juz belajar teori 6 minggu jea untuk sem 3 ni.. banyak dekat praktikal di hospital.. hurm.. btw.. aku memang xsabar nak masuk labour room ni.. tengok mcm mana ibu mengandung beranak.. hurm.. mesti aku sangat teruja bila tengok tu.. xdapat bayangkan.. Besarnya Kuasa Allah Swt.

  • Mengenai lagu autoplay ni.. hari ni 1st time aku tahu kewujudan lagu ni.. aku dengar masa waktu rehat.. kekawan aku pasang dalam kelas.. aku xturun rehat time tu.. aku stay dalam kelas sambil tidur dekat atas paha sya.. gah gah.. sedapnya tidur.. sambil mendengar lagu ni.. layan habis.. dah tu.. bley plak aku mimpi ada seorang prince yang datang kat aku n bla bla bla.. bla.. sambil tersenyum sorang-sorang. hahahaha.. manis sangat.. best r lagu ni!. suka sangat.. jom layan.. 

K.. xbley nak taip panjang.. ada banyak kerja kena buat.. Bye!


3 comments:

  1. amoi bab tu tak tido.klu semua Bab tak tido kan bagus.kiki korie kena tag
    http://www.puankutu.com/2011/07/siapa-bertuah-dapat-hadiah-baju-hari.html
    jgn mare..baju raya takmau?..:)

    ReplyDelete
  2. as salam..
    hehe~

    isu peranakan, nak tak nak, perlu belajar, suami pun, wajib belajar.kita tak boleh duga. sekurang-kurangnya bila dalam keadaan kritikal, suami tahu apa yang perlu dia buat.

    sambut kelahiran bayi

    ;)

    adei..berlagu pula~
    hehe


    by : http://fadzli-rt.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Terima kasih krn bagi kredit link kat blog anastasyea. :) Pasal lagu autoplay tu. Sesetengah blogger tak suka. Sebab mengganggu ketentraman pembaca. Nak remove atau tak tu, terpulang kepada tuan punya blog k. =)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !