"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Friday, July 1, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011


Sedikit coretan untuk menjayakan gegar blog 2011

Pernah x korang rasa yang diri korang tengah melalui jalan yang salah.. jalan  yang bukan dalam pilihan hidup korang.. tapi korang tetap ikut jalan yang salah itu sebab korang terpaksa buat demi kegembiraan orang lain.. Memang perit kan? keperitan yang hanya kita jea yang rasa.. keperitan yang kadang-kadang tu kita rasa nak berputus asa jea di tengah jalan.. seperti hidup ini tidak ada ertinya lagi..

Setiap apa yang kita lakukan dalam dunia ni.. sudah dirancang dengan baik olehNya.. siapa kita untuk menghalang dari kehendakNya.. jadi di sini Redha itu amat penting supaya kita dapat menghadapi jalan tersebut dengan tabah dan mengikut ketentuanNYA.InsyaALLAH.

33 comments:

  1. dari blog abg ben...
    jom singgah blog sy...
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI!!
    JOM JOIN BLOGLIST!!

    ReplyDelete
  2. Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

    ReplyDelete
  3. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  4. singgah gegar sini dan follow

    ReplyDelete
  5. datang gegar sini ((:

    http://aiedasyid.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. ,datang singgah sini dari segmen BA..
    ,jom gegar blog !! =D

    SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

    ReplyDelete
  7. kasi gegar blog u plak..hehehe

    http://ayuitukamu.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. mieya datang singgah drpd segmen gegar pakcik beng.. Kalau sudi, jemput bertandang ke blog Mieya pulak :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  9. jom gegar menggegar...^^
    jom follow2...

    http://forbiddentqa.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. dtg gegar sini.. :)
    meh jenguk ema pulak tau..

    ReplyDelete
  11. Lalalovy dtg nak gegar blog ni..=)

    http://lalalovy.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  12. oshin datang menggegar kat sini !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  14. yuhuuuuu alya dtg niee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, happy blogging dan selamat berkenalan..cewaah!! :P

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  15. kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    ReplyDelete
  16. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  17. dtg gegar blog di pg isnin... tuan rumah jom gegar sama...
    http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  18. hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

    ada aku kesah

    ReplyDelete
  19. Gegar gegar gegar gegar gegar.....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  20. ponn..ponn..skuter pink mau lalu sini sat..nak main gegar2 belog..hehehe^^

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  21. Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

    semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
    semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

    have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

    ReplyDelete
  22. ...hai awak.... selamat pagi ;)

    ReplyDelete
  23. datang singgah GEGAR kat sini juge dari segmen yang same :)

    selamat petang ^^

    ReplyDelete
  24. salam pkenalan :P datang gegar jgak.. :) dh follow, jom follow sy jgak. untuk semangat berblog...
    rizaros.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. Shuk datang gegar sini & follow! ;) salam perkenalan... jom jadi rakan blogger shuk (^_^)
    Klik Sini untuk melawat blog saya!

    ReplyDelete
  26. Sallam Gegar kan blog nie..banyak info laa..saya dah jadi pengikut setia anda..

    ReplyDelete
  27. Salam...

    Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    Nice Header...

    -Adios-

    ReplyDelete
  28. Jom singgah sini.. T_T
    http://lenloy-closet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. Singgah dr segmen abg ben..Follow sini..Follow saya ya..tgh cri followers:)

    ReplyDelete
  30. salam..stil baru dalam blog ni...salam perbloggan...nice blog..
    http://novel-shima.blogspot.com/

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !