"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Tuesday, July 26, 2011

SEGMEN : BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER

santai ben ashaari 5

Salam, Elok la En. Ben buat segmen ini.. Korie memang nak tambah bloglist dalam blog =_=

Ada yang berminat nak tukar link dengan korie ?



29 comments:

  1. jom tukar link dgn sy ^_^

    http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  2. saya dah letak link blog awak di bloglist saya.

    sila letak link blog saya kembali di bloglist awak..

    :)

    happy blogging

    ReplyDelete
  3. salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

    Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    salam ukhuwah antara kita

    ReplyDelete
  4. kalau sudi jom tukar link..

    =)

    http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  5. jom tukar...

    http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  6. Ok...done...thanx sudi jemput...:)

    Blog anda di Geng Wacana II

    ReplyDelete
  7. jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  8. hye!! kunjungan balas..
    follow u & awk dlm bloglist sy.. ! :)

    http://imnabilawahab.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. jom tukar...

    http://ejatmu89.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    i follow..

    ReplyDelete
  10. yes, acik setuju! dah masukkan link ke bloglist acik! hope u'll do d same! :)

    http://pimpintangan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  11. saya nak tukar blog list dengan awak...

    da ada dlm list SUKA SAMA SUKA...

    ReplyDelete
  12. setuju! dah masukkan link di "kisah mereka"..

    salam perkenalan ^^

    ReplyDelete
  13. tukar link dgn awak...

    follow u...:)

    http://alyaafarah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  14. genk setuju ngan pelawaan anda..hehehe

    genk dah senaraikan awak di "geng c genk"

    hope awak senaraikan genk juga

    http://genkcorner.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Afif dah letak blog pink dalam senarai bloglist...nak letak dekat sini jugak...

    http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  16. Thanks..Saya setuju untuk bertukar link..

    Link kamu dah pun saya masukkan dalam bloglist.. Happy blogging!

    ReplyDelete
  17. terima kasih ya. dah masukkan awak dalam bloglist ISTIMEWA saya.. dah follow awak yang ke 963.
    salam persahabatan

    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  18. Hye tuan rumah, Lina terjah sini. Okay, Lina terima lamaran awak, haha. Blog awak pun dah dimasukkan dalam bloglist Lina. Boleh check kat blog Lina ye:)

    Come to my blog

    ReplyDelete
  19. link kamu dalam bloglist spesel saya..hehe

    ReplyDelete
  20. dah letak link dlm bloglist sy~~ jom tukar ^^


    http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  21. saya dah letak blog awak dalam bloglist saya (:
    http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  22. amalina da letak kan blog comel ni dekat blog list kawan baru la! :) keep in tuch k!

    ReplyDelete
  23. setuju tukar link =)

    http://kasutkaripap.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. minat tak?

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  25. mekaseh datang.. dah letak link dah n folooo

    ReplyDelete
  26. dah jadi rakan bloggers.. tq :)

    ReplyDelete
  27. ok yana sudi tukar link dgn awk...yana follow ye..

    ReplyDelete
  28. dah update and add kat bloglist, leh tgk Bloglist Hebat...

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !