"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Friday, July 1, 2011

Seminggu 100 Follower Kembali





Cepat sebelum mencapai 200 orang

20 comments:

  1. yuhuuuu alya dtg nie dari Segmen Seminggu 100 Follower, haii selamat berkenalan..jom singgah blog alya sambil MENGUNDI..terima kasih :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/blogundi.html

    ReplyDelete
  2. datang singgah dari blog freaky.

    *stalking. loading... done stalking.


    hiks. :)

    ReplyDelete
  3. gary follow cne yer~..
    singgah dari blog firdaus..
    jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif!!.. hehe~

    Seminggu 100 Follower Kembali
    blog gary!!

    ReplyDelete
  4. singgah dsini dr segmen freaky... salam perkenalan.. :p

    ReplyDelete
  5. salam seminggu 100 follower
    datang terjah kumpulan 6.
    nanti jemput2 lah singgah blog saya yer..

    ReplyDelete
  6. Salam.
    Followed. Terima kasih kerana sudi join segmen Firdaus Life - 100 Followers.

    Ikhlas dari Pemilik Bangku Kosong; sebuah blog yang dibenarkan COPY PASTE - Ilmu Itu Perlu Bercambah.

    Singgah dari BANGKU KOSONG

    ReplyDelete
  7. Hi...
    dari group 8 ^^v....datang Follow dari segmen seminggu 100 follower...
    Salam Kenal...;D

    Follower no.884

    ReplyDelete
  8. DONE FOLLOW blog kump ke 6


    Tahniah dah tersenarai...
    Singgah dari segmen same utk follow blog ni..
    Andai sudi, singgah follow my blog..xde pksaan.

    p/s:::Komen copy N paste.. mungkin sudah menjadi followers anda.. :-)

    Happy Blogging

    ReplyDelete
  9. salam ziarah. masa untuk follow~ :D

    ReplyDelete
  10. snggah sini dr segemn freaky!

    jom singah sini
    http://lhthebest12.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. haiii~ keen dtg sini utk support awak.. happy blogging.. chaiyookk, chaiiyoookk!! ^_^

    ReplyDelete
  12. ziey singgah n follow dr segmen,..=)

    ReplyDelete
  13. hai. fadz dari group 8 dtang follow blog awak :)

    kalau sudi follow la saye kat http://fadzlinaicecream.blogspot.com/

    selamat berkenalan!

    ReplyDelete
  14. done follow...

    salam perkenalan
    saya cik dd ..
    dr kump 1
    segmen seminggu 100 follower ;)

    ReplyDelete
  15. terjah dr segmen yg sama,,,
    dah follow,,,dr group no 12...
    hai hai hai

    ReplyDelete
  16. hello there ! ame singgah sini dari list Segmen Seminggu 100 Followers . ;)

    wahh , nice blog you have here yaw . keep on blogging and keep the great work here ya . dont stop ! haha :)

    have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

    ReplyDelete
  17. salam ziarah dari kumpulan 14...
    follow me...=)

    http://cikwunny2410.blogspot.com/

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !