"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Sunday, March 16, 2014

Rungsing


Aku dikampung halaman sekarang ,
niat di hati ingin rehatkan diri sepanjang cuti dengan abadikan diri sepenuhnya di rumah
tapi terhapus niat bila ada isu yg lagi penting kena fikir..
oh shiittt. selama ni aku asyik fikir pasal benda ni jer start dari aku mula keja --> 6 bulan yg lepas.
tapi sekarang ni aku boleh cakap isu ni da jadi desperate..
statement diterima dan tengah diproses tapi aku pulak yang kecut perut even barang xnampak lagi ..
mcm mana ni..
aku takut dengan pilihan aku sendiri .. aku takut itu adalah choice yg salah. even aku yg pertama berani decide nak pilih yang itu . huh~
susahnya bila nak buat pilihan dalam hidup sebab kita takut pilihan itu bukan pilihan yg tepat unt masa akan datang .. grrr .. but yeah ! tapi sapa lagi nak decide kalau bukan aku sendiri . xkan aku nak biar orang yg aku xkenal decide untuk aku? nanti jadi lagi shittt men . aku rela malu dengan pilihan sendiri dari pilihan orang lain . baru macho.
lepas ni, kalau da dapat. memang separuh hidup aku akan berubah . seriusly .. n then , macam-macam dugaan yg mungkin aku alami demi nak asah hidup muda di bandar . bukan senang nak hidup.. opps. salah ! bukan senang nak jadi budak muda yang xlupa daratan di tengah bandar. aku harap jiwa, hati aku tetap sokong hidup mak bapak kat kampung even orang lain busy hentak aku kat belakang mcm jiwa mereka keras sangat.

# freelyjiwamuda !

No comments:

Post a Comment

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !