"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Saturday, December 10, 2011

Jom Terjah Blog Rakan Blogger


Semalan En. Ben Ashaari ada buat segmen : kenapa blog saya lain dari yang lain so ini adalah barisan peserta yang join segmen best ni.. diorang semua adalah rakan baru blogger korie.. jom ah kenal-kenal sama diorang semua.. Oit No.3 xpayah terjah la yea ;p

 1. http://saranghaesolehah.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html  CREDIT LINK : BEN ASHAARI  Haih ramai bebenor yang join kalau En. Ben yang buat segmen. nak terjah semua ambik masa ni.. tenet lembek weh..  fighting!

2 comments:

 1. Dah lama teringin nak terjah Waniewonek.Unik nama tu.

  ReplyDelete
 2. da terjah a few..balas kunjungan ke blog secantikhati..folo sini skali..

  ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !