"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Wednesday, September 21, 2011

Blogtweet : Arrhhh! lambat lagi


Tadi aku orang 3rd terakhir masuk dlm dewan peperiksaan.. semua org dah lama menunggu.. masa aku masuk semua pandang jea.. 
'Ish! korie.. ko ni xreti-reti datang awal ke!' .. aku dapat rasakan diorang cakap mcm ni dlm hati..Nota Jjinbbang : daripada aku update status twitter.. baik aku tweet guna blogger je.Update  jugak blog aku..

1 comment:

  1. agaknya dalam hati dorang kata----> apalah pempuan ni.. dah lah lambat masuk dewan, terhegeh2 plak belenggang.. ekeke

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !