"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Saturday, October 1, 2011

Maher Zain - Sepanjang Hidup (For the Rest of My Life Bahasa Version)

Maher Zain 


"Sepanjang Hidup" music video is the Bahasa (Indonesian) version of the song "For The Rest Of My Life" by Maher Zain. from the album "Thank You Allah". Directed by Lena Khan. © 2011 Awakening Recordshttp://www.facebook.com/awakeningrecords


  •  Mula-mula aku ingatkan ini bukan suara Maher Zain sebab dalam bahasa .. ingatkan orang artis indon ke yang cover..  lepas aku tengok sebutan mulut maher zain dalam video ni.. sebutan dia memang betul-betul dalam bahasa.. baru aku percaya.. grrr.. memang maher zain rakam lagu ni dalam bahasa.. so ada dua version la.. English- For the rest of my life , Bahasa - sepanjang hidup .. patutlah.. mesti aku sorang je yang xtahu lagi ni.. kalau compare english dan bahasa aku pilih english sebab tone english version lagi terangkat ! emosi dalam english version lagi tinggi ! .. apa lagi.. jom dengar..2 comments:

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !