"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Saturday, August 6, 2011

Contest : "Makanan Kegemaranku" by Cik Kia

Klik pada gambar untuk ke entri penganjur contest!


Makanan Kegemaran Korie adalah

http://mansoradabi.files.wordpress.com/2009/07/nasi-kerabu-ayam-bakar.jpg
Nasi Kerabu 

Giler Best! Ini adalah apa yang korie cakap bila makan nasi kerabu ni.. sangat suka akannya sebab nasi dia lain-lain dari yang lain.. kaler biru mcm langit di atas sana.. Lauk untuk nasi ini adalah pelbagai.. bley nak campur dengan apa yang korie nak.. selalunya. ikan berempah,telur masin,ayam goreng,ikan keli bakar,ayam bakar dan lain-lain (Pilihan).. korang nak letak ayam Kfc pun jalan jea.. btw Nasi kerabu akan hilang serinya kalau xda Budu, keropok ikan, Ulam, ..Ini kalau korie makan.. semua ni wajib kena ada.. so lepas tu melantak la.. ternak peruk dengan nasi kerabu memang best! Tambah-tambah sekarang bulan puasa..Sedikit info.. Nasi budu adalah berasal dari Kelantan.. sebab tu ada budu ^^


Korie Tag : Jom join ^^
  1. http://gen2merah.blogspot.com/ 
  2. http://cerytara.blogspot.com/ 
  3. http://wacanaku2009.blogspot.com/ 
  4. http://alyaafarah.blogspot.com/ 

Korang yang lain jom join sekaki =_= Tarik tutup 6 Ogos 2011

2 comments:

  1. hihihi.. saya pun kena tag ye.. terpaksa la join ni..
    anyway thanx so much fren

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !