"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Thursday, August 11, 2011

11 Ramadhan : Dah Tamat Kelas Tutorial !

Farmasi HSB !


  • Kelas Puan H.. Gynae =_= 
  • Semua student termasuk aku fokus walaupun ada yang sudah mengeluarkan air terjun .. grrr..aku belajar mengenai kanser ketiga top di Malaysia.. menakutkan kan?.. grrr.. 
  • Btw.. aku nak cerita yang hari ni aku pergi A&E Hospital ( Accident and Emergency ) untuk buat pemeriksaan lanjut pasal kesihatan yang xberapa sihat ni.. sekali lagi aku dapat ubat Tranexamic acid.. siap dapat surat cinta dari Dr.. untuk refer ke .........
  • Leceh betul la kalau nak melayan sakit badan ni tapi nak buat mcm mana kan.. aku sabar jeala. harap semuanya ok jea.. just wait.. 

6 comments:

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !