"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Saturday, July 16, 2011

Malaysia 3-6 Liverpool Highlights | Keputusan Perlawanan Malaysia Vs Liverpool


Tahniah kepada kedua-dua pasukan kerana memberikan persembahan yang menarik untuk perlawanan sempena Liverpool Asia Tour 2011 di Stadium Bukit Jalil. Keputusan perlawanan berkesudahan Malaysia tewas di tangan Liverpool dengan jumlah jaringan 3-6.

Walaupun tewas, pasukan Malaysia memberi persembahan yang bertenaga dan lebih mantap dari perlawanna sebelum ini menentang Arsenal. Saksikan gol gol yang dijaringkan untuk perlawnana ini di bawah.


MALAYSIA vs Liverpool 0-1 | Charlie Adam Penalty MALAYSIA 1-1 Liverpool | Safiq Rahim Free Kick 


Malaysia vs Liverpool (3-6)


Credit :Blog Liga Malaysia 

1 comment:

  1. 6-3 tapi pemain kita bermain dgn bersemangat...freekick dari malaysia ...cantik!

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !