"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Friday, December 16, 2011

SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011

Terjah !!

Cek nak masuk jugak lah memandangkan cik lyssa kita ni berasai dari penang.. samalah kita yea ;p
last minit pun jadi lah.. penang hujan r sekarang so tenet semput mcm siput vavi


Korie belajaq dekat Kolej kejururawatan dekat AS.. Nu jauh seberang sana nuh.. tapi dekat situ xda salji turun mcm Amerika syarikat, buah setaq banyak r. lawak? hurm xlawak pown.. :D  Ambik jurusan apa? nama pun kolej kejururawatan xkan nak ambik engineer kot?.. ;p
I'm taking.. Diploma in Nursing, tahun kedua.. oklah, masuk nursing. xdalah rasa menyesal sangat.. baik unt semua kan.. syukur.


Unt hampa yang nak masuk U.. buat pilihan course mana yang hampa nak ambik, xsemestinya kena minat, sebab minat tu kita boleh pupuk nanti kan.. dan x semestinya nanti kalau kita ambik course tu kita akan kerja berdasarkan course yang kita ambik tu sebab everything can change yo..  Yang penting, ada keinginan nak belajar.. itu dah cukup. Chill!



Have fun with your future... 



# Kolej korie totally under Goverment Malaysia
kursus pra perubatan under SPA, kalau korang decide nak mohon spa mcm korie ni ok jugak,  tak payah buat pinjaman ptptn, semuanya ditanggung kerajaan dan bila keluar jea terus kerja dengan kerajaan. tapi kalau nak masuk kena fikir masak-masak dulu k.. tanya diri sendiri dan mak abah dulu yea..


14 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama

    salam perkenalan dan semoga berjaya
    dalam bidang masing2....

    http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    ReplyDelete
  2. hai misi.saya pun bakal misi juga. :) good luck misi. :)

    ReplyDelete
  3. salam.
    datang dari segmen lyssa.
    apa - apa pun, wish you good luck
    ^_^

    ReplyDelete
  4. Thanks bagi nasihat kak , even syada baru nak masuk form 4 , hee :)

    ReplyDelete
  5. http://namasayapejot.blogspot.com/

    Nice blog :)
    already follow and jangan lupa follow saya jugak :)hewhew :D

    ReplyDelete
  6. Nana singgah dari segmen kak Lyssa ^^

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum..
    singgah dari segmen yang sama..

    semoga berjaya dalam hidup.. insyaAllah..

    jemput ke blog kita pula..
    http://tiqaku24.blogspot.com/

    dah follow anyway.. =)

    ReplyDelete
  8. jenguk jenguk dari blog lyssa :)

    sudah follow, check out mine kalau tak keberatan ye..~

    http://anotherguyscribbling.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam kenal n follow u...

    jum singgah blog zizie pulak...

    http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    ReplyDelete
  10. hai cik misi..saya dpt SPA jugak..jururawat jugak..best tak?


    http://duniacontengsaya.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    ReplyDelete
  11. Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena nak ucapkan selamat maju jaya ..

    Niena sudah follow ..

    Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

    (Klik iklan Churp2 & nuffnang Niena ye.. )

    Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen sama...
    mga berjaya lam hidup...

    http://bielaisabella.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    ReplyDelete
  13. dtg dr segmen yg sme..good luck ye :)

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !