"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Monday, June 6, 2011

GIVEAWAY KPOP CONTEST BY BELOG KORIE





saiz banner korang bley edit pada width dan height pada html kod yg diberi
Cara untuk copy kod 
Hightlight semua kod dan  Klik CTRL serentak dengan C
Cara  untuk paste kod
Klik CTRL serentak dengan V

Giveaway Kpop Contest by Belog Korie adalah contest pertama yang dianjurkan oleh belog korie so diharapkan contest ini mendapat sambutan hangit daripada korang semua. Dalam waktu yang sama diharap contest ini dapat mengumpul sejumlah Malaysian Kpop Bloggers di luar sana. Hope korang support my contest oke!


Syarat-syarat kemasukkan contest:
  1. Mesti mempunyai akaun blog anda sendiri sebab anda wajib menjadi follower belog korie jika ingin join contest ini.                                                                                                                                  
  2. Sila buat satu Entri khas di blog anda bertajuk : 'Kisah kantoi aku dengan ............(Nama artis/band/group yang korang minat)' Kisah kantoi mean mcm kisah kreatif korang dengan artis  yang korang minat.. Korang goreng jea asalkan bila aku baca aku akan tergelak sampai nak tercabut gigi aku..lwk jea. hahaha.. So kena be kreatif dan penipu besar oke ;) .After done! Korang mesti post Nama dan link entri korang tu di tempat komen belog di bawah oke! Mesti!. kalau x mcm mana aku nak tahu korang join. bukan di ruangan facebook komen ok jgn tersilap .                               
  3. Artis yang korang pilih tu xsemestinya artis korea jea.. Korang bley letak nama artis mana-mana pun yang korang minat ok tapi cerita korang tu mesti kena berkait dgn kpop ataupun Korea. Aku nak buka contest ini kepada semua bloggers.
  •  Di dalam entri tersebut anda mesti mention :
          3.1. Giveaway Kpop Contest by Belog Korie 
                 dan linkkan sekali ke entri ini
          3.2. Letak banner contest (copy kod html yang telah 
                diberi ada bawah banner di atas)
          3.3. Seru kawan-kawan anda untuk join this 
                contest ok.. klu bley ajak seangkatan kpop fanatik
                korang tu join this contest.

 4.  Sepanjang contest berjalan korang kena pamerkan
      banner contest di sidebar blog korang.

 5.  Tarikh Tutup pada 14/7/2011 pada jam 11.59PM.

Update bergerak: Xkisah berapa patah perkataan oke! i dunt want give ur limit in this contest.. Just keep typing with ur brilliant idea oke! Im waiting for your submit!! gudluck dear!

Simpe jea kan? so apa lagi.. let rock this contest yo!

Hadiah bagi pemenang Contest ini:
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan Cerita kreatif korang tue dan memenuhi syarat-syarat di atas. Tiada kategori pemenang yang diberi.. Semua sama adil jea ok.. Aku akan pilih 5 orang pemenang bertuah.Keputusan adalah muktamad
  • Hadiahnya adalah satu Kpop badge artis korea yang korang minat. Saiz sederhana besar.. Gambar untuk badge korang bley pilih sendiri ok. Itu pun kalau korang terpilih untuk menjadi pemenang.Di bawah adalah contoh badge.Kalau korang nak design sendiri pun xjadi masalah ;) 
  • Apakah badge? sejenis butang bulat yg boleh korang letak di permukaan seperti kain.. selalunya gantung pada beg.. Ala lebih kurang mcm Name Tag tue lol.
Credit: Google Image
Google Image
Notis: Bagi semua blog yang join this contest aku akan linkkan blog korang ke dalam' Bloglist belog korie' (dlm proses pembinaan).Kalau ada apa-apa masalah sila tinggal komen di bawah ok!

Nota Sweet sour: Kalau la Majalah Malay epop bley jadi penaja contest ni mesti lagi gempak!

99 comments:

  1. Fazreen Regina

    http://sigileryangtaksubberblog.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-seung-ri.html

    ReplyDelete
  2. As Salam,

    http://wyna95nubies.blogspot.com/2011/06/contest-kisah-kantoi-aku-dengan-nubhan.html

    join sekaki <3

    ReplyDelete
  3. fazreen regina
    http://sigileryangtaksubberblog.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-seung-ri.html

    ReplyDelete
  4. salam . nah akak . saia join ya .citer x bape menarik la . x de idea sngt . HUHU

    http://flowerzlady.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan.html

    ReplyDelete
  5. jngn ttup lagi contest nie.. janggg..!!!
    *over lakk**
    mlm ni i nk mengarut abis-abisan..!!!...

    ReplyDelete
  6. wa..cam best..tapi takde idea..

    ReplyDelete
  7. xpew..
    cari idea dlu oke.
    lambat lagi contest ni nak close

    ReplyDelete
  8. http://kontemporarigurl.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-micky-yoochun.html

    nah..cik kori.. my karutan n rapuan.. hehe... looking foward k.. my name husna.. ;-) tq..

    ReplyDelete
  9. hope sangat menang :3 insyAllah best :)

    http://goingtomaketheworldshines.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-yoseop.html

    -TiniElf-

    ReplyDelete
  10. http://diarycntlife.blogspot.com/2011/06/kisah-aku-kantoi-dengan-kimbum.html

    hey korie , NICE CONTEST . suka suka suka !!

    dah join , semoga terhibur ya ?
    :D

    ReplyDelete
  11. hai korie ,
    NICE CONTEST ! suka suka suka , dah join dah , baru abes menaip ini cerita

    http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/giveaway-kpop-contest-by-belog-korie.html
    enjoy ye ?

    ReplyDelete
  12. yeahhh ! saya join :')


    http://cthajarpinkgurl95.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-eli-kim.html

    ReplyDelete
  13. http://proudtobemissanna.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-lee-min-ho.html

    ReplyDelete
  14. ok..siap!!akhirnya..

    http://memetikdurian.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-beto-kusyairy.html

    terimalah wahai cik korie..(bodek2..)hehe

    ReplyDelete
  15. join dah..akhirnya siap juga..

    http://memetikdurian.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-beto-kusyairy.html

    ReplyDelete
  16. Yeay xidi dah siap wat entry n join this contest!

    http://jamlocengkita.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan.html

    ReplyDelete
  17. http://noonamiso.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-noona-dengan.html

    rasa macam tak percaya je buat cerita ni~ tapi noona dah buat yg terbaek. Noona hwaiting! harap ade chance nak menang~ TT___TT

    ReplyDelete
  18. noona pun dh join gak.

    http://noonamiso.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-noona-dengan.html

    tak ade idea la nak buat ape. Papepun hope ade chance nak menang. First contest ni~ Sorry kalau x enak dibaca. Huhu

    Thanks Korie, sebab invite noona join contest ni~ <3 Love ya!

    ReplyDelete
  19. saia join <3

    http://chisaworld.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-saya-dengan-cho-kyuhyun.html

    KAKAK KORIE CKP PESERTA PERTAMA NI BUAT SUJU :)

    Mungkin tak bez sbb last2 dye HAPPY ENDING .... HAHA

    okay , thanks kakak korie :)

    ReplyDelete
  20. http://vxen92.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-top.html#

    urmm... rase cam tak best.
    tapi harap saya menang... hehe.
    thanks...

    ReplyDelete
  21. xminat la kpop tapi tak pa
    singgah baca ja keyh

    ReplyDelete
  22. http://iwantsuccess93.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-jung-yong-hwa.html

    ReplyDelete
  23. dah masuk dah :D

    http://wanaseoby.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-yang-yoseob.html

    ReplyDelete
  24. http://eyqalover.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-yoochun.html

    terime kasih ajak join the contest..

    ReplyDelete
  25. nape banyak contestant wat ending kawen? hukhukhuk...tak aci...nak kawen jugak...kim hyun joon oppa...saranghe...

    ReplyDelete
  26. http://stupidity-zone.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-lee-donghae.html

    ReplyDelete
  27. SiHan join !!

    http://sihanforever.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-choi-siwon.html

    ReplyDelete
  28. SiHan join !!

    http://sihanforever.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-choi-siwon.html

    ReplyDelete
  29. Assalam...
    Sorry, Sis...and thnx for the reminder...

    http://nikky-theblog.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-kang-minhyuk.html

    ReplyDelete
  30. Kalau nak ubah jalan cerita sikit, tuan blog sudi baca balik tak? Plss :)

    ReplyDelete
  31. http://stupidity-zone.blogspot.com/2011/06/cerita-kantoi.html
    Baca la balik, saya nak menang :P Sya buat perubahan sikit pada ending. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  32. Ichi Fighting

    http://ichifighting.blogspot.com/

    hehe~~~lambat post~~~:)

    ReplyDelete
  33. hehe ! done !!! :D

    http://elf-heewonis-worldofkpopers.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dgn-choi-siwon-kim.html

    ReplyDelete
  34. antar sekali lagi~~~sori sori~~~excited nk antar sampai url pon xfull~~~:)

    Ichi Fighting

    http://ichifighting.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-boy-friend.html

    ReplyDelete
  35. http://bebelsitesaya.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-l.html

    dah join !!
    OMG kisah ku sangat menipu dan mengarut...kekeke ~~ :)

    ReplyDelete
  36. Sis... nik da dpt code for my shoutmix :)

    ReplyDelete
  37. thanks soooo muuuccchhhhh!!!!!!! I got my shoutmix!!!! Thanx again sis!

    ReplyDelete
  38. @Wyna Nubies
    Thank submit!
    nubhan~ nubhan
    lagu terbaru dia apa ek?

    ReplyDelete
  39. @NanaChisa yeah u r pserta pertama yg buat suju!
    huhu~ mmg xsbar nak baca

    ReplyDelete
  40. @vxen arisha gudluck! nice story.. xsangka top gemok mcm tue. heheh

    ReplyDelete
  41. @eyqa_cote u r welcome! thank sbb submit! gudluck k

    ReplyDelete
  42. @SiHanyeah another suju story!
    thank sbb join this contest! gudluck!

    ReplyDelete
  43. @Ichi Fighting finally u join jugak yea ichi! huhu~ contestant ke 20!
    gudluck!

    ReplyDelete
  44. korie bila nak tau sape menang ni?hihi.tak sabar ni...saya nak no 1 tau!

    ReplyDelete
  45. mine blog.. Baru wat.... Time tuh tengh blog walking blog akak.... :)

    http://http://saufiothmanblog.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aq-dengan-2pm.html

    ReplyDelete
  46. mine:
    http://http://saufiothmanblog.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aq-dengan-2pm.html

    ReplyDelete
  47. @missxidi
    sabor yea ;)
    akhir blan 7 bru ttp contest
    so kena sabor bykx2 yea~
    xnk bg no 1 kt die. nk bgi no last..
    hahah~ lwk jea~
    gudluck btw.

    ReplyDelete
  48. http://afrinadamia.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-gdragon.html

    Joinn ~! ^^
    Thanxx Unnie !

    ReplyDelete
  49. hope dapat menang :D InsyaAllah jika Allah izinkn sye menang,,doa-doakan lah ye..^^

    http://sapphirepearl13.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-kim-ryeowook.html

    ReplyDelete
  50. hope sangat menang,,InsyaAllah :)

    http://sapphirepearl13.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-kim-ryeowook.html

    ReplyDelete
  51. @Afrina Damia afrina thank jugak sbb join akak punya contest ;)
    gudluck k! akak dah submit dkt ats

    ReplyDelete
  52. @Kim Ah Ra Insyaallah yea.
    btw~ thank join contest ni ;)
    gudluck!

    ReplyDelete
  53. yang ni saye punye..

    http://athirahkimeunkyung.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-henhae.html

    babai...ehehehe:)

    ReplyDelete
  54. hope you enjoy my story :)

    http://mylifewith13.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-cheondoong.html

    ReplyDelete
  55. nah akak! saya punya! hope sgt menang! ^^

    http://tieqahsaranghae.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-kim-ryeowook.html

    ReplyDelete
  56. halohaloo.. i join ! heee.. ramai betul competers an.. hope you enjoy it :)



    http://bihanabiha.blogspot.com/2011/06/giveaway-kpop-contest.html

    ReplyDelete
  57. nah.. i dah edit tajuk entry dah..
    thanks tegur
    :)



    http://bihanabiha.blogspot.com/2011/06/giveaway-kpop-contest.html

    ReplyDelete
  58. nah..akak saye punye hope menang..sowie pnjg giler..

    http://choconilla1997.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aq-dengan-lee-sungmin.html

    ReplyDelete
  59. @SheraSuJu shera suju.. ur blog private. mcm mna akak nak msuk?

    ReplyDelete
  60. http://choconilla1997.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aq-dengan-lee-sungmin.html

    bukak yang ni tau. yang dulu tu salah. and sowie kak..lupe nak unprivatekan..

    ReplyDelete
  61. @$peCky G!rL!!okkamu punya akak dah submit! gudluck yea!

    ReplyDelete
  62. kak..akq nilai camne ek?dri aspek pe?lawak ke,bez ke? saye ny x pndi wat cite lawak..kang meraban ape pulak kang.. saje tanye..cri idea

    ReplyDelete
  63. @Only mebest+lawak = sama jea bagi akak.. oke ;)

    ReplyDelete
  64. http://reensuperjuniorelf.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-eunhyuk.html

    Saya join ^^

    ReplyDelete
  65. http://reensuperjuniorelf.blogspot.com/2011/06/kisah-kantoi-aku-dengan-Eunhyuk.html

    Saya join ^^ harap2 menang

    ReplyDelete
  66. Nak join jugak...jgn tutup agi tau contest nih....bru nk mnulis citer , hehehehe

    ReplyDelete
  67. salam kenal ye =)

    I'm in ^_^
    http://pingkyviolet.blogspot.com/2011/07/kisah-kantoi-aku-dengan-jerry.html

    ReplyDelete
  68. Eika Junsu..join contest nie..


    http://eikajunsu.blogspot.com/2011/07/kisah-kantoi-aku-dengan-xiah-junsu.html

    ReplyDelete
  69. http://purplelinelolipop.blogspot.com/2011/07/kisah-kantoi-aku-dengan-haewon-x-5.html

    suda join.... :)

    ReplyDelete
  70. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  71. http://najjaberhikayat.blogspot.com/2011/07/kisah-kantoi-aku-dengan-kim-heechul.html

    enterin' the contest chingu:)

    ReplyDelete
  72. Hai kak :)
    Harap akk suka dengan cerita saya .
    Nama saya shasha.

    http://shashayoshiko.blogspot.com/2011/07/kisah-kantoi-aku-dengan-yong-junhyung.html#comments

    Enjoyy :)

    ReplyDelete
  73. Ya Allah ! Akk ! Sorry . Yg comment td pon link dye salah .. Yang niy yang betol punyer ! kayyhh.
    http://shashayoshiko.blogspot.com/2011/07/kisah-kantoi-aku-dengan-yong-junhyung.html#comments



    Sorry.. tiga kali hanta... tapi niy yg betol punyer taw .. yg dua first tu salah .

    ReplyDelete
  74. http://oppsmine.blogspot.com/2011/07/contest-kisah-kantoi-aku.html

    ReplyDelete
  75. http://oppsmine.blogspot.com/2011/07/contest-kisah-kantoi-aku.html

    ReplyDelete
  76. Kak Korie ! Sorry lambat join . busy sikit lah kak ! Tapi Alhamdulillah siap ! Hehehe . Doakan saya menang kak ! Saya nak sangat Kpop Badge tu !


    http://henry-jae.blogspot.com/2011/07/kisah-kantoi-aku-dengan-henry.html

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !