"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Friday, June 24, 2011

Segmen : Umar Faruq : Promosi Blog Aku !!


Assalamualaikum pembuka bicara.. Ini segmen dari blog Mr. Umar Faruq..


Apa saja yang menarik untuk promosikan belog korie?


  • Belog korie baru decorate baru.. Konsep : Simple dan Stylo.. rsanya lebih kurang mcm belog Mr. Faruq ni jugak tapi mine lain sikit.. apa lain? meh jenguk.
  • Berat blog : 120.21 kb.. Load time: 1.08 second. Average speed: 0.01 Seconds so memang agak  ringan la blog ni.. so korang xpayah risau masalah loading dan tahap kesebaran yang minimun.
  • Korie seorang Pelajar Kolej.. So banyak liku-liku kehidupan yang dicatat dalam blog ni.  
  • Gaya penulisan Korie adalah bersahaja.. xda skema-skema.. sempoi jea.

Banyak lagi yang menarik tentang belog korie kalau korang terjah blog ni.. X rugi pun.. Korang terjah belog korie.. korie terjah blog korang balik.. boley?.. Just nak kenal-kenal jea..
Salam Perkenalan.


17 comments:

  1. suka gler tgk header blog nie.. hehe.. bagus2.. tq ya.. ;)

    Copy link bawah ini dan promosi blog anda setiap kali anda komen..
    http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html

    ReplyDelete
  2. hello . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . :D good luck ya in promoting your blog .

    ohh btw , have a great weekend ya . :) do take care ! :)) and jemput singgah blog ame ya . ;)

    ReplyDelete
  3. bujang dtg bawak hadiah... tapi tertinggal dekat blog bujang haha Jom pegi sana :)

    ReplyDelete
  4. nmpk canggih blog ni... hehhehe...
    mcm best je,... nk godek2... nk ceroboh!! hehhe


    http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html
    http://cyndersab.blogspot.com/2011/06/umar-faruq-promosi-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. ila dtg sini nk jemput kew blog ila yg usang ! klu cukup 300 ila akn buat 1 contest !!

    http://vanillasynus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. singgah dari blog UF..
    http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/06/umar-faruq-promosi-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. shiema singgah sini dari blog umar farukh :)

    ReplyDelete
  8. @Umar Faruq owh teng lol sbb singgah sini.. oke2. sma2 promot yea

    ReplyDelete
  9. @Met bUjangiyeala tu bujang.. ko copy paste komen kat smua entri yg join segmen ni^^ haha

    ReplyDelete
  10. @iLa VaNiLLaOk .. xda hal. kta g terjah ur blog^^

    ReplyDelete
  11. saye singgah sini dari blog Umar Faruq :)

    good luck in promoting ur blog dear :))

    ReplyDelete
  12. Genk singgah sini dan follow
    Kalau sudi follow genk balik k ^_^

    SALAM PERKENALAN DARI GENK

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/umar-faruq-promosi-blog-aku.html

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !