"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Friday, June 17, 2011

[HD]Live Streaming Chat live bersama pelakon Nora Elena, Aaron Aziz


Nora Elena Live Chat

Assalamualiakum w.b.t
  • Korang sempat x chat dengan Aaron aziz atau nama komersial dia sekarang Seth Tan?. Aku xsempat semalam sebab busy dengan segmen yang dianjurkan blog Mr.Ben semalam.. terlepas la plak.. tapi xpew. lepas aku godek-godek dekat tonton.com tue aku jumpa video live streaming bersama Aaron Azizi.. azizi?.. kekeke.. Apa lagi jom layan! Jap.. korang dah tahu ke Aaron Azizi dah kahwin?.. dah ada 2 orang anak dah pun. huhu.. punah harapan korang yea :)  kekekeh.. dan satu lagi about Aaron azizi yang korang kena tahu.. Dia bukan warganegara Malaysia oke.. dia (P.A.D.I) singkatan untuk Pendatang Asing dengan Izin.. Dia orang Singapura yang cari makan dekat Malaysia. Patutula hensem + Tough gitu.. kalah pelakon Malaysia.. dan aku rasa ada seorang blogger pofular ni pun ada ciri-ciri macam yang aku cakap pada Aaron tadi.. korang agak-agak sapa?.. hahaha..

Live Streaming Chat live bersama pelakon Nora Elena, Aaron Aziz

Video streaming by Ustrea

Tak tengok lagi episod akhir Nora Elena?.. Meh tengok kat sini Episod AkhirNora Elena

2 comments:

  1. aeron aziz ni tak boleh cari makan kat singapore ke?

    ReplyDelete
  2. @YB Raz hahah~ Malaysia kan lubuk mudah dpt duit.. ;)

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !