"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Saturday, June 11, 2011

Ukiss perform live di Untimate Group grand final on 8tv!


 http://fulllyricseng.files.wordpress.com/2009/10/20091030_ukiss7_main.jpg


Assalamualaikum.. chinguu chingguku... tadi pukul 10pm UKISS perform live di 8tv yoo! mesti ramai yang xtahu ni.. kekekeh.. korie sempat tengok unt lagu yang second jea.. diorang perform 2 buah lagu.. lagu kedua yang korie tengok 'Man Man Ha Ni'..

Terbaik yoo.. Persembahan khas sempena Ultimate group grand  final!.... selama ni tengok kat youtube jea.. Nak tengok SMTown live show in Paris xdapat! dapat tengok Ukiss live dekat tv pun jadilah.. Kat Malaysia tue.. Huhu.. ok.. tengah dok menaip ni jadi xtentu arah sebab excited terlebih. kekekekeh.. korang jangan meluat plak yea ;)

Bagi korang yang xsempat tengok tue.. jangan bersedih yea.. nanti mesti ada dkt YT-youtube! Ramai KissMe td..  diorang comperm rakam punya.. dan tadi UKISS cakap dlm bahasa cina.. aku xpaham sangat lol.. kevin yang paling banyak cakap.. aku dapat tangkap satu ayat ni.. dia cakap.. 'perempuan kat Malaysia ni cantikx-cantik' Rsanya la.. kalau telinga aku xsilap... n then.. peminat kat situ apa lagi.. jerit r.. huhu.. riuh tul.

http://babelpop.com/files/images/IMG_38641.jpg
Promo tour tahun lepas.. ada live dalam radio 988.. aku sempat dengar >_<

http://1.bp.blogspot.com/_WrgxPWW0zFo/TBoH5T_fAMI/AAAAAAAAAes/7xogWea-JKA/s1600/2010-06-17_193140.png
Twitter update by Ukiss!

1 comment:

  1. OMG! nak tengok rancangan tu dekat laman web 8TV

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !