"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Tuesday, June 28, 2011

Segmen : We Got Connected!


Pencarian Bloglist Belog K O R I E

Segmen We Got Connected dengan rasminya dilancarkan oleh Belog K O R I E. 

Tujuan:
Memudahkan proses blogwalking dan promotion.

Syarat-syarat kemasukan:
  1. Anda kenal jantina anda.----> tidak perlu kemukakan, asalkan anda tahu siapa diri anda
  2. Merupakan follower Belog K O R I E
  3. Buat satu entri di blog anda bertajuk '' Segmen:  We Got Connected ''
  4. Letak header di atas ni dan linkkan ke entri ini
  5. Sebarkan kepada yang lain.
  6. Jawab soalan ni... kenal x siapa korie?. kalau kenal beritahu mcm mana bley kenal.. kalau xkenal korang hentam jeala labu.. ini bukan kuiz pun... berapa patah perkataan xdikira.. taip jea
  7. Segmen sentiasa ON 
  8. Siap.. Letak link entri tersebut di ruangan komen ini.

Nota Jjinbbang : Mungkin ada perubahan yang berlaku pada entri ini tp xpew.. korie xkan ubah benda yang praktikal pada korang. Chill je ok

15 comments:

  1. http://thesoundofmyjourney.blogspot.com/2011/06/segmen-we-got-connected.html

    Joined..hehe

    ReplyDelete
  2. http://arfahajleaya.blogspot.com/2011/06/segmen-we-got-connected.html

    join juga

    ReplyDelete
  3. joined!!! lalalala

    http://adrianaizat.blogspot.com/2011/06/segmen-we-got-connected.html

    ReplyDelete
  4. dah join
    http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/06/segmen-we-got-connected.html

    ReplyDelete
  5. nak join ! .. esok boleh tak ? .. hehe :D

    ReplyDelete
  6. okie korie...done...siap daa...siap buat link ko ag...hahah...sahabat blogger punyer pasal xda hal...k ni link: http://takeshykurosawa.blogspot.com/2011/06/segmen-we-got-connected.html

    ReplyDelete
  7. ehem2..ninie datang nak join nie..
    boleh kan ??

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-we-got-connected.html

    ReplyDelete
  8. wsalam korie link saya hilang.. ni saya htr smula...http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/06/segmen-we-got-connected.html

    ReplyDelete
  9. join sini!!!!!!!!!!!!!!
    lalalalalalalala~~~~
    hehehehe
    http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/segmen-we-got-connected.html

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !