"Just live your life . Pedehal dengan kata-kata manusia . .

Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG THE GARANG DAN BLOG SERIUS!


Assalamualaikum .. Segmen Mr.Ben datang lagi.. Jom join sekaki!



 Tugasan:

Sila beritahu , blog manakah yang anda teringin benar nak hack ? Kenapa anda memilih blog beliau ? Dan apakah pesanan yang ingin anda tinggalkan ke dalam blog tersebut ?


  • Korie nak hack blog http://blogserius.blogspot.com sebab blog tue terlampau serius dek akal.. haha.. suka baca blog ni sebab banyak info yg xdisangka..  korang nak info pasal apa? kreatif,hot,shit,sadis,peniru dan g jenguk sendiri kalau nak tahu.. Mesti melekat punyalah!.
Pesanan kepada blog serius :
  • Lepas ni ko kena berhati-hati lagi la sebab korie dah semakin serius nak hack blog ko.. Serius Cool ;)
.....................................................................
  • Satu lagi blog korie nak hack adalah http://www.thegarang.com sebab admin blog ni seorang yang 'Retis' Haha.. suka r blog tu sebab simple jea.. xda loading lama dan satu lagi dia ni orang kuat Group SB-Sahabat Blogger.. ala group blog yg femes dalam facebook tue..  Katakan kalau korie hack blog dia apa gengx2 SB nak cakap ek?.. nak tahu jugak.. Kena buang negeri SB kea?.. Kah kah kah
Pesanan Kepada The Garang:
  • Jangan jadi garang sangat nanti cepat tua ;) xda awek nak melekat kat ko ;]


Btw. Ini hanyalah segmen sahaja oke.. bukan aku nak hack betulx2 even aku ni anon dalam SB group.
Salam kenal




24 comments:

  1. singgah tuk HACK ! kihkih

    jgn HACK saya okeh :)

    enjoy !

    http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  2. @c u m u h a m aok.. xkira nk hack belog awk jugak. hahah~ gurau je deh

    ReplyDelete
  3. hye...sy minat bnda seni n kreatif jer..blm jd kartunis lg..


    singgah sini:

    http://ohnapie.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. yuhhuu singgah utk hack!
    eh btol ke muka saya mcm kawan awak?hihi
    planduk 2 serupa tuhh agaga :)
    salam kenal yerr

    ReplyDelete
  5. waa..memang serius nih..skali 2 blog nak hack tuh..heheh

    ReplyDelete
  6. @nurul nadia nasiraah sma.. dia pun ada blog gk. hehe~kmbar kot

    ReplyDelete
  7. @Ashraf Jalilhuhu~ bosan.xda kerja.. 3,4 pon bley.. ;)

    ReplyDelete
  8. erk... makin ramai la hackers lepas abg ben buat segmen ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

    teringin nak hack blog

    ReplyDelete
  9. rasa nak hack blog ni je...p
    tapi tak tau cara hahaha cantik header,,bagi tau bro buat kat mana?...rasa nak hack je header tu..

    ReplyDelete
  10. fuh...
    nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
    selamat...
    hahaha...

    ReplyDelete
  11. pergh. jangan la hack thegarang. sian la aku sobs-sobs

    ReplyDelete
  12. singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je :)
    http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    ReplyDelete
  13. @Bro ahmad upah suruh org buat jea header ni~

    ReplyDelete
  14. @solomolo haha~ bley gak klo nk hack blog solomolo nie ..

    ReplyDelete
  15. @the garangwahx3. akhirnya the garang komen dkt blog aku..huhu. aku gurau je weh. klu la bley hack btol best jugak aku

    ReplyDelete

Ask me anything , i will reply as soon as possible . xoxo

Disclaimer!

Maklumat yg terkandung dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja melainkan dinyatakan sebaliknya yang disertakan dengan rujukan. Sebarang persamaan dgn mana-mana individu sama ada yg hidup ataupun mati adalah secara kebetulan dan tidak disengajakan. Sebarang penggunaan artikel atau foto peribadi penulis adalah TIDAK dibenarkan kecuali dengan syarat artikel dan foto tersebut dipautkan (backlink) ke laman entri asal. Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang impak negatif yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
copyrightreserved.

Target selepas 3 bulan bekerja !